Wijndomein Marsnil in het Limburgse Heers bezit een prachtige vierkantshoeve uit het einde van de achttiende eeuw. Er valt van alles te beleven. Er is een vakantiewoning, een B&B met wel tien gastenkamers en een heus klasserestaurant, geleid door Frederik Cornelis (Gault&Millau: 14/20). In de wijngaard wordt gewerkt vanuit biologisch-biodynamisch perspectief (2,25 hectaren). Adriaan, tweelingbroer van Frederik, staat in voor de wijnbouwactiviteiten. Hij werkt met pinot noir, merlot, dornfelder, chardonnay, auxerrois en gewürztraminer als klassieke druivenrassen en cabernet cortis en rondo als interspecifieke rassen. De bodem van de wijngaardpercelen is rijk aan kalksteen. Dat zorgt voor finesse in de wijnen. De chardonnay- en rieslingcuvées met spontane gisting worden op het etiket aangeduid met “terroir”. Het domein organiseert rondleidingen, wijnbelevingsevents met overnachting en zomers wijnterras.