De wijngaardpercelen van La Falize liggen verspreid op een indrukwekkend domein van 250 hectaren in het Naamse Rhisnes, waar biologisch gecertifi eerde, regeneratieve landbouw wordt bedreven. Er worden graan, erwten, wortelen, aardappelen, tomaten, witloof, asperges, aardbeien en oude variëteiten appels geteeld. Eigenaar Frédéric De Mévius wil bewijzen dat duurzame landbouw even rendabel kan zijn als conventionele landbouw. Het domein is niet alleen CO₂-neutraal, het gaat er prat op een extra 85 ton te capteren. Sylvain Pellegrinelli van wijndomein Leflai e uit Puligny-Montrachet is adviseur voor aanplant en bewerking van de wijngaard (4,4 hectaren). De wijnen zijn biodynamisch gecertificeerd (Demeter). Ze krijgen spontane gisting en malo en worden afgewerkt zonder klaren of fil eren. De chardonnay is een blend van vijf percelen die apart worden gevinifiee d op eiken vaten (20% nieuw) en inox. Binnenkort komt het domein met een bijzondere savagnin.