Beleef een dag vol wijnproeverijen en culinaire ontdekkingen in de adembenemende omgeving van Château de Vignée. Op 11 augustus 2024 kunnen jullie kennismaken met een tiental vooraanstaande Belgische wijnboeren, waaronder Domaine Ruffus, Domaine du Ry d’Argent, Château de Bioul, Domaine du Chenoy en vele anderen. Deze wijnmakers zullen hun beste wijnen presenteren en bezoekers de gelegenheid bieden om de passie en vakmanschap achter hun creaties te ervaren.
Daarnaast nodigt Château de Vignée uit om te dineren in hun restaurant 'Lounge by Château de Vignée'. Chef Thomas Herman serveert een speciaal lunchmenu dat de seizoenen volgt en de nadruk legt op lokale Belgische producten en vakmanschap. Het menu begint met een fris en verfijnd gerecht van tomaten, grijze garnalen en groentetartaar. Vervolgens wordt er een stuk rundvlees van de slagerij van de Ferme Pondrôme geserveerd, vergezeld met knapperige frieten en een groene pepersaus. Als zoete afsluiten wordt er een tiramisu met bosbessen serveert. Deze culinaire verwennerij wordt aangeboden voor slechts €35 per persoon.
Mis deze kans niet om de rijke wijntraditie van België te ontdekken in de uitzonderlijke omgeving van Château de Vignée, en om enkele van de beste smaken te proeven die ons land te bieden heeft.
Praktische informatie:
Gault&Millau beveelt deze uitzonderlijke gelegenheid van harte aan.
Ontdek de volledige selectie aan Belgische wijnen geselecteerd door Gault&Millau via deze link.